Ako sme sa tembuildingovali

Ako sme sa tembuildingovali

Chata v Slavnickom Podhorí privítala počas minulého víkendu členov ústredia, orgánov a tímov Laury na teambuildingovom stretnutí. O svojich dojmoch a zážitkoch nám napísala Nika Kamená.

Po počiatočných problémoch s otvorením chaty a dosiahnutím príjemnej teploty sme začali. Program bol pestrý, ale pritom nenáročný. Každý si prišiel na svoje :)


Sobotu nám vyplnilo varenie bryndzových pirohov za doprovodu nemenovaného Zábavného rádia, gitarové chvíľky, popoludňajšia siesta či prechádzka po vzduchu.Tímového ducha sme budovali spoločenskými hrami, pri hre Jungle speed sme si cvičili postreh, slovnú zásobu a jazykovú obratnosť s Tabu.

Najzaujímavejší okamih víkendu bol 
ale sobotný večer. Po večeri sme zistili, že jeden z nás má z neznámeho dôvodu opuchnutú nohu. Nakoniec na naše počudovanie vysvitlo, že polená sú nebezpečné! Ponaučenie pre nás preto znie: „pri príprave dreva buď opatrný!“ Večerný čas spestril „výlet“ na pohotovosť v Trenčíne. Priebeh vyšetrenia bol rovnaký ako na každej pohotovosti: vozenie sa na vozíčku, rentgen a nakoniec dlaha. Náš teambuilding sme zavŕšili spoločnými raňajkami a nedeľnou svätou omšou v Dubnici nad Váhom.

Nika

Nika Kamenná

05.12.2013 12:53