Blahoslavená svätorečenou?

Blahoslavená svätorečenou?

Konečne prišiel čas, aby sme sa Vám priznali. Nasledujúcich 12 mesiacov bude plných osláv. Prečo? Blíži sa nám totiž 20. výročie založenia Laury. Už teraz sa môžete tešiť na rôzne aktivity, o ktorých Vás budeme postupne informovať.

 

Dôležitejšie je, aby sme sa počas týchto 12 mesiacov skutočne všetci spojili. Nie, nebojte sa. O žiadne hromadné stretnutie nepôjde. Najsilnejšie a najrýchlejšie spojenie, aké môžeme dosiahnuť, je spojenie v modlitbe. Preto sme si pre Vás i pre nás vyhradili jeden deň v mesiaci – „štvrtého o štvrtej“ (pre zábudlivých vyznačený v LauraDiári). Vždy štvrtého v mesiaci o 16:00 sa spojíme v modlitbe troch Zdravasov za naše úmysly a budeme prosiť blahoslavenú Laura Vicuňu, aby za nás a naše úmysly v nebi orodovala.

 

Obraciame sa preto na Vás - napíšte nám, ak poznáte niekoho, kto potrebuje naše modlitby, kto potrebuje našu vieru. A my sa budeme počas tohto roka na príhovor blahoslavenej Laury Vicune za neho spoločne modliť. Veríme, že Laura bude za naše úmysly v nebi orodovať. A možno čoskoro sa už nebudeme modliť: blahoslavená Laura, oroduj za nás! Ale svätá Laura, oroduj za nás!

 

Tešíme sa na Vaše úmysly!

 

Mediálny tím - Matelko

 

Úmysly posielajte na: laura.matelko@gmail.com a do predmetu napíšte "štvrtého o štvrtej"

Laura

14.11.2012 14:47