Sviečka za nenarodené deti

Sviečka za nenarodené deti

Hlavnou myšlienkou projektu Sviečka za nenarodené deti je spojiť spomienku na všetkých verných zosnulých, ktorú slávime 2. novembra, so spomienkou na nenarodené deti, ktoré zomreli pri umelom alebo spontánnom potrate. V modlitbách chceme pamätať aj na rodičov týchto detí, i na tých, čo vykonávajú alebo aktívne podporujú umelé potraty.

Kampaň, realizovaná s podporou a požehnaním biskupov Slovenska, má tento rok už jedenáste narodeniny a okrem spomienky má aj kľúčový praktický rozmer. Verejná zbierka spojená s týmto projektom umožňuje Fóru života počas celého nasledujúceho roka financovať konkrétne projekty a aktivity zamerané na ochranu života od počatia po prirodzenú smrť a ľudskej dôstojnosti, podporu rodiny a ľudských práv, vzdelávanie a zásadné kroky k tomu, aby téma života v našej spoločnosti nebola iba okrajovou záležitosťou.

Do projektu je možne sa zapojiť:
* predovšetkým modlitbou 
* spomienkou na zomrelé nenarodené deti 2.novembra umiestnením horiacich sviečok do okien našich domovov
* dobrovoľníckou činnosťou - distribúciou letáčikov a plagátov, predajom originálnych sviečok, zorganizovaním spomienky vo vašej farnosti

Pre viac informácií a objednanie propagačných materiálov k Sviečke za nenarodené deti 2013 volajte na číslo 0904 738 411 alebo píšte na ela@forumzivota.sk.

 

Fórum života

19.09.2013 12:15