Archív


Zapri sám seba

Zapri sám seba

Forty For You |

Ježiš nám dnes hovorí: „Kto chce ísť za mnou, nech zaprie sám seba, vezme každý deň svoj kríž a nasleduje ma.“ Táto veta skrýva tri požiadavky, tri odporúčania pre toho, kto chce ísť za Ním. V dnešnej uponáhľanej a pohodlnej dobe sa nám to môže zdať priveľa. Každý deň sa zapierať, brať svoj kríž a nasledovať ho. Ale ako? Čítať ďalej »





Pôst s Forty for you: v novom šate a stále na dosah!

Pôst s Forty for you: v novom šate a stále na dosah!

Forty For You |

Po úspešných piatich ročníkoch, prichádza Laura, združenie mladých opäť s projektom Forty for you. Znova ponúka denné zamyslenia nad evanjeliom, ktoré sú doplnené o inšpiratívne videá, obrázky a predsavzatia na každý deň. Tento rok projekt obohatia nové obrázky a bude dostupný aj cez mobilnú aplikáciu pre android a windows. Čítať ďalej »




Budujeme dobrú partiu do neba

Budujeme dobrú partiu do neba

Vides |

Emauzy II, kurz pre desiatich VIDES-ákov, ktorí tretí januárový víkend cestovali do dedinky Látky, kde hluk rušného mesta vystriedalo ticho a biela ligotavá krása prírody. Čítať ďalej »


Krása ticha

Krása ticha

Vides |

My, šiesti mladí, na čele so sestrou Monikou sme v piatok 8. januára večer prišli na chatu Máriin dom v obci Látky. Na prvej víkendovke duchovného programu Emauzy nás privítala sestra Marika Valkovičová spolu s Paľom a Máriou Hortovcami, ktorí nám počas týchto troch dní približovali Sväté Písmo. Čítať ďalej »


Pomôžme deťom v Sýrii

Pomôžme deťom v Sýrii

správa |

Deti žijúce v zničenej Sýrii majú pocit, že celý svet na ne zabudol. Ich bezstarostný život bol narušený všadeprítomným násilím, smrťou a strachom. Vojna trvá už takmer 5 rokov a stále pokračuje. Čítať ďalej »