Forty For You



Zaručená diéta

Zaručená diéta

Forty For You |

Prišli k nemu Jánovi učeníci a hovorili: “Prečo sa my a farizeji často postíme a tvoji učeníci sa nepostia?“ Dnes je veľmi ťažko určiť si pôstne predsavzatie. Je veľmi jednoduché si povedať: nebudem jesť 40 dní sladké, nevstúpim do McDonaldu tento pôst. Však aspoň zabijem dve muchy jednou ranou – aj pôst aj trochu schudnem. Počkaj, počkaj.....Kde si v Biblii našiel, že od teba Ježiš chcel, aby Čítať ďalej »


Zapri sám seba

Zapri sám seba

Forty For You |

Ježiš nám dnes hovorí: „Kto chce ísť za mnou, nech zaprie sám seba, vezme každý deň svoj kríž a nasleduje ma.“ Táto veta skrýva tri požiadavky, tri odporúčania pre toho, kto chce ísť za Ním. V dnešnej uponáhľanej a pohodlnej dobe sa nám to môže zdať priveľa. Každý deň sa zapierať, brať svoj kríž a nasledovať ho. Ale ako? Čítať ďalej »



Pôst s Forty for you: v novom šate a stále na dosah!

Pôst s Forty for you: v novom šate a stále na dosah!

Forty For You |

Po úspešných piatich ročníkoch, prichádza Laura, združenie mladých opäť s projektom Forty for you. Znova ponúka denné zamyslenia nad evanjeliom, ktoré sú doplnené o inšpiratívne videá, obrázky a predsavzatia na každý deň. Tento rok projekt obohatia nové obrázky a bude dostupný aj cez mobilnú aplikáciu pre android a windows. Čítať ďalej »


Prázdny hrob

Prázdny hrob

Forty For You |

Nebojím sa Ježiša pozvať do svojho hrobu? Do hrobu plného tajomstiev a zranení. Tam, kde jeden raz zostanem sám a v úzkosti budem stískať zuby. Čítať ďalej »




Nezištná láska

Nezištná láska

Forty For You |

Ježiš umyl učeníkom nohy. Všetkým! Aj Judášovi, ktorý ho o pár hodín vydal na smrť. Neskrývalo sa za tým žiadne prázdne gesto ani túžba vyniknúť. Bol to úkon najväčšej pokory a lásky. Lásky, akej je schopný len Boh. Čítať ďalej »