Archív


Vytancuj to ♥ !

Vytancuj to ♥ !

pozvánka |

Opäť po roku Vás chceme pozvať na 6 ročník tanečnej súťaže TeenDance, začíname v piatok 16.10.2015 a pokračujeme až do nedele 18.10.2015 v Košiciach v stredisku na Troch Hôrkach. TeenDance je celoslovenská tanečná súťaž pre zmiešané tancujúce tímy. Čítať ďalej »






Škola pre animátorov otvára nové kurzy!

Škola pre animátorov otvára nové kurzy!

správa |

Škola pre animátorov (ŠpA) z dielne Domky je sériou štyroch kurzov, prostredníctvom ktorých si účastníci môžu prehĺbiť vedomosti, zručnosti a postoje v štyroch témach, ktoré súvisia s animátorstvom (1. Animátorstvo a preventívny systém, 2. Osobné stretnutie a sprevádzanie, 3. Odovzdávanie viery – povolanie animátora, 4. Hodnota spoločenstva). Čítať ďalej »


Jeho život za ten tvoj...

Jeho život za ten tvoj...

Michalovce |

Chaos ako na vlakovej stanici v 40. rokoch, prechod do iného sveta – sveta Narnie – cez skriňu, výcvik armády Narnie i samotný boj so zlou kráľovnou, ktorá nakoniec zomrela. A niektorí si mysleli, že naozaj aj na našom tábore... Čítať ďalej »


Pozvanie na Cesty zrenia

Pozvanie na Cesty zrenia

správa |

Tím Ciest zrenia opäť pozýva animátorov, ktorí majú stretká a chcú vedieť niečo viac, ktorí chcú byť lepšími animátormi a chcú načerpať inšpiráciu na stretká, na kurzy Tržnica nápadov a Kurz pre animátorov I. Ideš do toho? Čítať ďalej »


Humenčanky opäť dvojbodkovali

Humenčanky opäť dvojbodkovali

Humenné |

Súkromné centrum voľného času a stredisko Laura po roku opäť pripravilo akciu s názvom Dvojbodka za prázdninami, kde sa mohli prihlásiť dievčatá od ukončeného piateho ročníka, aby spolu strávili posledné letné chvíle na lesnej chate v Jasenovciach. Akcia sa uskutočnila 27.-28. augusta. Čítať ďalej »