Archív



Mládež cez leto v Poprade!

Mládež cez leto v Poprade!

správa |

To je skvelé! Národné stretnutie mládeže sa nebude konať len počas svetových dní mládeže, ale aj takto samostatne! Práve tohtoročná P-15 je toho dôkazom a je zároveň pozvánkou na SDM 2016, ktoré sa budú konať v susednom Poľsku. Čítať ďalej »




Deviatnik k bl. Laure

Deviatnik k bl. Laure

správa |

14. januára sme spustili deviatnik k našej patrónke - blahoslavenej Laure Vicuni, ktorej sviatok oslavujeme 22. januára. Z tejto príležitosti sme za združenie písať aj list Svätému Otcovi :) Čítať ďalej »


Zákutia labyrintu V?

Zákutia labyrintu V?

Vides |

Vyznať sa v spleti chodieb labyrintu je dobrodružstvo, zábava ale i vernosť a odvaha v námahách. Kto do neho vstúpi, musí nájsť cestu von. Čítať ďalej »


Príprava na Vianoce v oratku

Príprava na Vianoce v oratku

Michalovce |

Advent je časom prípravy na príchod Pána, časom prípravy na Vianoce. Sú to sviatky radosti, pohody, pokoja a trávenia času s rodinou. Aby tieto sviatky boli ešte krajšie, saleziáni sa v spolupráci so sestrami FMA a ochotnými mamičkami rozhodli, že počas štyroch adventných nedelí pripravia tvorivé popoludnia. Čítať ďalej »



RODiná

RODiná

Projekt:Vianoce! |

Mnoho rokov ľudia čakali práve na túto udalosť, že príde dlho očakávaný dar nebies a tým bude narodenie Božieho Syna. V osobe malého dieťaťa ležiaceho na slame, niekde v Betlehemskej maštaľke, prichádza nádej pre človeka. V ňom prichádza spása pre svet. Čítať ďalej »