Strediská


Správy zo všetkých stredísk:

,,Ja nie som tučná panda, som najtučnejšia panda.“

,,Ja nie som tučná panda, som najtučnejšia panda.“

Michalovce |

26. februára sa stredisko Laura premenilo na Údolie mieru, kde sa Po, nešikovná, avšak Kung Fu milujúca panda, stala po náročnom výcviku dračím bojovníkom a porazila nepriateľa - Tai Lunga. Celé tri dni mal Po po svojom boku zúrivú päťku vytvorenú zo skupiniek podľa jej odvážnych bojovníkov: Modlivku, Žeriava, Zmiju, Tigricu a Opicu. Čítať ďalej »


Čo ťa partia naučí

Čo ťa partia naučí

Bratislava - Kremnická |

Naše stretko Vlna Kritiky sa v tejto ukrutnej zime dostalo na milenú chatu v dedinke Mojtín. Pôvodne táto chatovačka bola označovaná ako “lyžovačko-sánkovačka” avšak, pre meteorologické podmienky sme boli nútené celú akciu premenovať:) Čítať ďalej »


FuTuR Cup – turnaj s budúcnosťou

FuTuR Cup – turnaj s budúcnosťou

Dolný Kubín |

V prvú februárovú sobotu sa v telocvični dolnokubínskeho gymnázia konal druhý ročník halového futbalového turnaja FuTuR Cup. Podujatie, ktorého cieľom je okrem iného spojiť mladých športových nadšencov z farnosti aj saleziánskych stredís, má budúcnosť nielen v názve. Čítať ďalej »


Keď oslavuje otec, zíde sa celá rodina

Keď oslavuje otec, zíde sa celá rodina

Dolný Kubín |

Január je v saleziánskych kruhoch vnímaný ako mesiac „nabitý“ oslavami svätcov našej rodiny. Bl. Laura Vicuňa, sv. František Saleský a čerešnička na záver - sv. Ján Bosco. V Dolnom Kubíne sme preto oslávili sviatok otca a učiteľa mládeže ako jedna rodina. Čítať ďalej »


Čerstvých 20!

Čerstvých 20!

Michalovce |

Kaplnka bl. Laury Vicuni má svoje jedinečné miesto v srdci Michalovčanov. Je postavená na dvore u sestier Saleziánok už 20 rokov. Čítať ďalej »



Doma u Laury

Doma u Laury

Michalovce |

21. januára sme si spoločne pripomenuli, čo všetko obsahoval Laurin odvážny, obetavý a inšpirujúci život. Animátori ponúkli množstvo aktivít, v ktorých si deti vyskúšali, akými prekážkami Laura prešla, zároveň ako s ňou bol Ten, ktorého milovala a istotne práve teraz miluje v nebi. Čítať ďalej »




Servis, smeč, blok- eMeM cup

Servis, smeč, blok- eMeM cup

Humenné |

Medzi mladými z humenského strediska je známe, že v období Vianoc môžu rátať s volejbalom. Nebolo tomu inak ani v roku 2017. Vo štvrtok 28. decembra sa v Mestskej športovej hale v Humennom uskutočnil už tradičný eMeM cup. Čítať ďalej »