Strediská


Správy zo všetkých stredísk:



Stále plávaj!

Stále plávaj!

Michalovce |

18. februára sa telocvičňa u saleziánov premenila na oceán plný morských živočíchov. Tri dni sme spolu s Marlinom a Dory prekonávali prekážky ukryté v ňom a hľadali Nema. Čítať ďalej »


Spolu dokážeme viac :)

Spolu dokážeme viac :)

Šamorín |

STREDISKO - ŠAMORÍN - Aj vďaka vašim 2% nám POMÁHATE organizovať PRÍMESTSKÝ TÁBOR, TURNAJE, VÝLETY,... POMÁHATE podporovať DETSKÝ SPEVÁCKY ZBOR SMAJLÍCI, ROZVOJ ANIMÁTOROV,... našu pravidelnú činnosť na týždenných stretkách... a tiež môžete pomôcť k VÝMENE STRECHY NA NAŠOM STREDISKU... ĎAKUJEME :) Čítať ďalej »



Hľadá sa Nemo

Michalovce |

Prečo by sa mal určite zúčastniť Jarného prímesťáku 2019? Opýtali sme sa na to našich animátorov. Tento rok prímesťákujeme 18.-20.2., viac info nájdeš na prihláške :) Čítať ďalej »



Čo bude potom?

Čo bude potom?

Banská Bystrica |

Dni plynú rýchlo ako voda. Deň po dni, mesiac po mesiaci, rok po roku. Ale čo bude potom, keď náš čas na zemi uplynie? Nad otázkami tohto typu sa zamýšľali birmovanky zo saleziánskeho strediska v Banskej Bystri Čítať ďalej »


Laurafest

Laurafest

Michalovce |

Nedeľné popoludnie s Laurou sa tento rok konalo u bratov saleziánov. Sneh ani pohodlie domova nevyhrali nad voľbou ponoriť sa do života odvážneho dievčaťa a tak sme sa smelo pustili do programu Laurafestu: Spolu s Laurou skúsime pomôcť našej rodine. Čítať ďalej »