Archív



Nikto nepatrí do starého železa

Nikto nepatrí do starého železa

správa |

Hovorí sa, že krásni mladí ľudia sú hračkou prírody, ale krásni starí ľudia sú umelecké diela. Dnešná spoločnosť im však možnosť rozvinúť sa do tejto krásy neumožňuje. Lienka pomoci chce pripomenúť, že starí ľudia sú dôležití. Čítať ďalej »


Odtancované!!!

Odtancované!!!

Kultúrny tím |

Tohtoročný TeenDance už máme za sebou. Víťazov už poznáme. A znova je tu ten čas - začať cvičiť niečo nové, čo nám o rok prídete na Mamateyku ukázať! Čítať ďalej »


Vo víre troch živlov

Vo víre troch živlov

Vides |

Slovenská 4 členná skupina VIDES dobrovoľníkov sa v horúcich letných dňoch na prelome júna a júla nachádzala priamo v Albánskej dedine Tale pri pobreží Jadranského mora. Čo nám obohacovalo život? Čítať ďalej »



Aké tajomstvo ukrýva komnata???

Aké tajomstvo ukrýva komnata???

Rožňava |

Naše dievčatá mali možnosť počas piatich nocovačiek vstúpiť do tajomných komnát svojho života a tým sa viac spoznať a spoločne zažiť nezabudnuteľné chvíle radosti, napätia a rodinnej atmosféry. Čítať ďalej »




Vitaj na novom webe!

Vitaj na novom webe!

správa |

Po niekoľkých rokoch vernosti Drupalu sa naša Laurastránka rozhodla pre zmenu. Veď nie nadarmo sa hovorí, že zmena je život :) Tak verím, že aj táto zmena bude prinášať nášmu novému webu ŽIVOT! Čítať ďalej »