Archív




Svet je pole, kde chceme zasiať dobro

Svet je pole, kde chceme zasiať dobro

Vides |

Dobrovoľníci VIDESu v 10. roku existencie misijnej organizácie na Slovensku odštartujú svoje misijné pobyty pod hlavičkou nového loga. S misijným krížom, vo vedomí, že ich Boh posiela, budú realizovať tábory pre deti na Slovensku, aj v zahraničí. Čítať ďalej »



Pane, kto som?

Pane, kto som?

Michalovce |

Táto otázka zaznievala v Novej Kelči počas posledného májového víkendu veľmi často. Dôvodom bolo animátorské stretnutie, na ktorom sa zúčastnilo 23 mladých ľudí. Čítať ďalej »


Týždeň modlitieb mladých za mladých

Týždeň modlitieb mladých za mladých

správa |

V týždni od 7. do 15. júna bude prebiehať celoslovenské podujatie: “Týždeň modlitieb mladých za mladých” pripravované Radou pre mládež a univerzity pri KBS v spolupráci so Združením kresťanských spoločenstiev mládeže. Čítať ďalej »


Na rodine nám záleží

Na rodine nám záleží

správa |

Aliancia za rodinu je občianska iniciatíva organizácií a jednotlivcov, ktorá vznikla v decembri 2013 na podporu hodnôt manželstva a rodiny. Od ich vzniku za nimi stojí už vyše 90 organizácií, ktoré sa venujúcich sociálnej práci, pomoci rodinám, deťom, mládeži, slobodným matkám, hendikepovaným... Jednou z tých organizácií sme aj my, Laura, združenie mladých. Čítať ďalej »


Deň detí v Košiciach

Deň detí v Košiciach

Košice |

Vo štvrtok 29.6.2013 , sme si pripomenuli medzinárodný deň detí .Združenie Laura s Mestskou časťou KVP pripravilo bohatý program pre všetky deti . Mohli si zaskákať na trampolíne , šmýkať sa na nafukovacej šmýkačke , mohli si nechať pomaľovať tvár a súťažiť na rôznych disciplínach. Čítať ďalej »


Kreatívne dobro

Kreatívne dobro

Košice |

Viete z čoho sa skladá slovko dobrovoľne? Skladá sa zo slova dobro a voľne. A presne tak 23.5.2014 sme robili voľné dobro. Niečo voľne, začo nežiadame nič a dobro, začo dostaneme veľa. Zapojili sme sa do akcie 72 hodín, pričom nám to 72 hodín vôbec netrvalo. Trvá to až doteraz. Čítať ďalej »