Strediská


Správy zo všetkých stredísk:

Pripravení pre budovanie civilizácie lásky

Pripravení pre budovanie civilizácie lásky

Humenné |

„Tu som Pane, hovor, Tvoj sluha počúva...“ To boli jedny z prvých slov, ktorými sa prihovoril k mladým zúčastneným jeden zo saleziánskych spolubratov hneď v úvode duchovných cvičení. Prísť a zachytiť Boží hlas počas štyroch septembrových dní sa rozhodlo dvanásť mladých vysokoškolákov a pracujúcich z Humenného aj tento rok. Čítať ďalej »






Týždeň v duchu Afriky

Týždeň v duchu Afriky

Michalovce |

Predposledný augustový týždeň u bratov Saleziánov v Michalovciach, už tradične, patril prímesťáku! Tento rok ho sprevádzala téma s názvom Afrika, aby sme si my i deti mohli aspoň trošku priblížiť život v nej. Čítať ďalej »


Tvorím, tvoríš, tvoríme...

Tvorím, tvoríš, tvoríme...

Michalovce |

V tomto tvoriaco-pracovnom duchu sa niesol Tvorivý tábor u sestier Saleziánok v Michalovciach v prvom augustovom týždni. Počet tvoriacich ľudí bol každý deň v rozmedzí 70-90 ľudí! Tvorili deti menšie i väčšie, mamičky i niektoré babičky... Čítať ďalej »


Plesala duša aj telo

Plesala duša aj telo

Bratislava - Kremnická |

Ako videli svoje druhé "ducháče" dievčatá zo stretka Bioosada: Naše v poradí druhé stretkové duchovné cvičenia začali nečakane. Tri rôzne skupiny (aj s Michalovčankami, ktoré s nami boli tiež na akcii) sme sa mali stretnúť chatke „Máriin dom“ v Látkach pri Detve. Čítať ďalej »



Priblížil sa k nim sám Ježiš...

Priblížil sa k nim sám Ježiš...

Michalovce |

Pár predposledných júlových dní michalovské dievčatá spolu s bratislavskými prežili v bližšom spojení s našim Tatkom na duchovných cvičeniach. Z východu i zo západu sme sa stretli v strede Slovenska, v dedinke Látky neďaleko Hriňovej. Čítať ďalej »