Strediská


Správy zo všetkých stredísk:

Chata baby part 2

Chata baby part 2

Banská Bystrica |

Dievčatá sa stretli po 2 krát na chate v malebnej dedinke Banská Belá. Išlo námo to aby sme im spestrili víkend rôznymi činnosťami, oddychom, zábavou, utužením vzťahov. Podarilo sa nám to ? Čítať ďalej »


Laura a dobrovoľníci

Laura a dobrovoľníci

Trnava |

Už po deviatykrát sa 1. júna na Trojičnom námestí v Trnave uskutočnilo podujatie pod názvom Dobrovoľníci deťom. Na tejto akcii združenia pracujúce s deťmi a mládežou prezentovali svoje celoročné aktivity prostredníctvom hier, súťaží a propagačných materiálov. Výnimkou nebolo ani trnavské stredisko ZL. Čítať ďalej »


Od castingu po oslavu

Od castingu po oslavu

Trnava |

Počas posledných oratiek sa u nás diali zaujímavé veci. Rozbehla sa súťaž Oratko hľadá talent, pri ktorej dievčatá predvádzali porote svoje vystúpenia. Castingy boli inšpirované televíznymi šou, preto bola porota v kostýmoch, deti mali čísla od 0001 vyššie, vystupovali len pred porotou atď. Čítať ďalej »


3 dni s Mulan

3 dni s Mulan

Trnava |

Počas jarných prázdnin prebehol v stredisku saleziánov v Trnave trojdňový prímestský tábor pre dievčatá druhého stupňa. Sprevádzala nás ním odvážna Mulan. Čítať ďalej »


Tábor Narnia v mediálnom duchu

Tábor Narnia v mediálnom duchu

Žarnovica |

Počas letných prázdnin mnoho organizácií pripravuje detské letné tábory.V Žarnovici obnovili tiež tradíciu táborov a pod hlavičkou združenia Laura od 16.-21.7. zorganizovali Detský letný tábor Narnia 2012 v Ludrovej pri Ružomberku. Čítať ďalej »


Žarnovica na Kajkempe

Žarnovica na Kajkempe

Žarnovica |

Druhý ročník najväčšej farskej akcie usporiadaný združením Laura a animátormi zo Žarnovice sa kvôli nepriaznivému počasiu musel preložiť z prvého júlového víkendu na druhý. Čítať ďalej »