Archív




Spustili PRIHLASOVANIE na tábor

Spustili PRIHLASOVANIE na tábor

MeŠ |

Organizátori Mediálnej školy spustili prihlasovanie na Mediálny tábor, ktorý sa uskutoční 19.- 24. augusta v penzióne Univerzitka v Modre. Členovia Laury majú dokonca 20 eurovú zľavu! No nekúp to! :D Čítať ďalej »


Zlaté medaily obhájili Bratislavčanky

Zlaté medaily obhájili Bratislavčanky

Športový tím |

Celoslovenské volejbalové finále dievčat zo saleziánskych stredísk vyhrali po roku opäť dievčatá z Bratislavy - Kremnickej... V dňoch 24. - 25. mája sa konalo celoslovenské finále vo volejbale dievčat v Banskej Bystrici, ktoré je už po štvrtýkrát dejiskom týchto zápolení. Na turnaj sa prebojovalo päť družstiev z kvalifikačných turnajov na východe a západe: Humenné, Bardejov, Bratislava- Čítať ďalej »




DOMČACUP má víťazky

DOMČACUP má víťazky

Športový tím |

V sobotu 11.5.2013 sa stretli dievčatá zo stredných škôl na volejbalovom turnaji v stredisku Bratislava - Mamateyova. Turnaj sa konal z príležitosti osláv sviatku Márie Dominiky Mazzarellovej. Zúčastnené tímy boli zo stredísk Dolný Kubín, Banská Bystrica, Dubnica nad Váhom, Trnava a dva tímy z Bratislavy Kremnickej. Čítať ďalej »


Medzi strunami

Medzi strunami

Šamorín |

"Príďte sa naladiť", takto znel slogan pozvánky na hudobné školenie, ktorým šamorínsku mládež sprevádzala skupina Acharai. Sobotné popoludnie 4. mája patrilo v stredisku Laura hudbe a mladým. Za všetko mohol KUFOR. Čítať ďalej »



Pozývame Ťa na ZOOM!

Pozývame Ťa na ZOOM!

Šamorín |

Stredisko Laura v Šamoríne pozýva všetkých od 14 rokov (zvlášť mladých ľudí) nazrieť do sveta médií s profesionálnymi lektormi z oblastí fotografovania, žurnalistiky a reklamy. Mediálny workshop ZOOM je príležitosťou prakticky sa zdokonaliť vo fotografovaní, dozvedieť sa zákulisie mediálneho sveta a mnoho iného. Čítať ďalej »