Forty For You



Počúvajte ho!

Počúvajte ho!

Forty For You |

Niet pochýb, že traja apoštoli na vrchu zažili zázrak. Cítili radosť a zároveň boli v šoku, boli omámení. Prečo ich Ježiš priviedol tu, na toto miesto? Čítať ďalej »


Byť dokonalý ako náš nebeský Otec v LÁSKE

Byť dokonalý ako náš nebeský Otec v LÁSKE

Forty For You |

V dnešnej dobe sa na nás zo všetkých strán hrnú požiadavky o dokonalosti. Instagram nám vraví, že musíme mať dokonalú postavu a výzor, Facebook, že musíme navštíviť všetky dokonalé dovolenkové destinácie, ako naši priatelia, šéf od nás chce dokonale vykonanú prácu, učitelia dokonale naučenú látku, manžel túži po dokonalej manželke, ktorá mu splní všetko, čo mu vidí na očiach, rodičia po dokonalých Čítať ďalej »


Prepáč

Prepáč

Forty For You |

V Ježišových časoch mali byť zákonníci a farizeji zárukou spravodlivosti a dodržiavania zákona. Aké zvláštne, že Ježiš vyzýval ľudí, aby boli ešte lepší ako práve oni. Vtedy sa to muselo zdať takmer nemožné. Čítať ďalej »


Zostaň s Ním

Zostaň s Ním

Forty For You |

Projekt Forty For You na Popolcovú stredu, tradične po roku, začal uverejňovať zamyslenia nad Božím Slovom. Už viac ako týždeň si môžete prečítať príspevky mladých spojené so Slovom a konkrétnym životom. Čítať ďalej »


Dar od Otca

Dar od Otca

Forty For You |

Proste, klopte a Otec vám dá dobré veci. Možno sa nám zdá, že to nefunguje, že Boh Otec má obsadené, nie je online, neotvára a nedáva, čo prosíme. Len sme zabudli, že náš Boh je Bohom prekvapení. Čítať ďalej »



Boh je môj Otec

Boh je môj Otec

Forty For You |

V dnešnom evanjeliu nás Ježiš vyzýva, aby sme Boha nazývali Otcom a prijali ho ako láskavého Otecka, ktorý sa o nás stará vždy a v každom čase. Už nemusíme žiť v strese, strachu a beznádeji, ale môžeme žiť z milostí požehnania, ktoré nám dáva náš starostlivý Otecko. Čítať ďalej »


Kým je pre mňa Syn človeka?

Kým je pre mňa Syn človeka?

Forty For You |

Pri stretnutiach so známymi či s kamarátmi sa často pýtame – „Ako sa máš?“ „Čo máš nové?“ „Čím teraz žiješ?“ Odpovede na tieto otázky bývajú väčšinou krátke – „Dobre.“ „Bolo aj lepšie.“ „Nič.“ „Všetko po starom.“ Iba ak stretneme niekoho nám bližšieho, zvykneme sa mu možno viac zdôveriť. Čítať ďalej »